Son Yazılar

Belediyemiz Bilgi İşlem Personeli Adem Gökhan YILMAZ’ın Mutlu Günü

11 ay önce, Yorum yok

Belediyemiz Bilgi İşlem Personeli Adem Gökhan YILMAZ’ın Mutlu Günü

BALA BELEDİYESİ BASIN YAYIN ve BİLGİ İŞLEM PERSONELİ ADEM GÖKHAN YILMAZ DÜNYA EVİNE GİRDİ. ŞENOĞLU VE YILMAZ AİLELERİ' NİN EVLATLARI,KÜBRA ŞENOĞLU - ADEM YILMAZ ÇİFTİNİN NİKAHINI; BALA ZİRAAT ODASI BAŞKANI SN NİZAMETTİN GÜRBÜZ ,SN MUHAMMED MUSTAFA GÜRBÜZ, SN LEVENT GÜRBÜZ, BALA HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ SN ZAFER YILMAZ ŞAHİTLİĞİ' NDE, BAŞKANIMIZ SN. İBRAHİM GÜRBÜZ KIYDI. "ADEM VE KÜBRA EVLATLARIMIZA BİR ÖMÜR BOYU;SAYGI,SEVGİ,HUZUR,SAĞLIK VE...

Sünnet Organizasyonu

2 hafta önce, Yorum yok

Sünnet Organizasyonu

Ankara Büyükşehir Belediyesince düzenlenen sünnet organizasyonu kapsamında bu yıl 2016 çocuk sünnet ettirilecek.Bu organizasyon kapsamında,ilçemizden de yirmi üç çoçuğumuzu sünnet olmaları için gönderdik. Allah çoçuklarımızın bahtını ve geleceğini açık etsin,ailelerimize de mübarek olması dileğiyle, hayırlı sünnetler dilerim. Arif Kaplan. Bala Belediye Başkanı

Fotoğraf Galeri

Video Galeri