Son Yazılar

Belediye Makamımızda Bayramlaşma Töreni

2 hafta önce, Yorum yok

Belediye Makamımızda Bayramlaşma Töreni

BALÂ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜRBÜZ , HALK İLE BAYRAMLAŞTI BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA HER KESİMDEN YÜZLERCE KİŞİ KATILDI. BALA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜRBÜZ, VATANDAŞLARLA VE BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI, ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ GÖSTEREN BAŞKAN GÜRBÜZ, BU BAYRAM DA ÇOCUKLARI HARÇLIKSIZ BIRAKMADI. ELİNİ ÖPEN ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI VERDİ. HARÇLIKLARINI ALAN ÇOCUKLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR. BAŞKAN GÜRBÜZ, BAŞKANLIK MAKAMINDA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, BELEDİYE PERSONELİ VE ÇOK SAYIDA...

Duygu & Caner Düğün Nikah Merasimi

2 hafta önce, Yorum yok

Duygu & Caner Düğün Nikah Merasimi

İLTER VE GÜRBÜZ AILELERININ EVLATLARI CANER GÜRBÜZ İLE DUYGU İLTER ÇİFTİNİN NIKAHINI CANAN ŞAHIN ,ETEM SARICA ŞAHİTLİĞİYLE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜRBÜZ’ÜN KIYDIĞI NİKÂHLA HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ. "KENDİLERİNE HAYIRLI EVLATLAR DİLİYOR, İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİRBİRLERİNE DAİMA DESTEK OLMALARINI TAVSİYE EDİYORUM. MUTLULUKLARINIZ DAİM OLSUN". İBRAHİM GÜRBÜZ BALA BELEDİYE BAŞKANI.

Fotoğraf Galeri

Video Galeri